obrázek obrázek obrázek

sobota 7. dubna 2018

Čarodějnice


Temné, děsivé, přinášející nic jiného než-li strach do srdcí svých obětí. Takové jsou čarodějnice - ženy popisované jako krásné, půvabné, fascinující a uhrančivé na první pohled, ale uvnitř? Samý jed a prohnanost, úskok hodný predátora. Baví se lidským utrpením, rozsévají zkázu a uchu lahodící melodií nebývá nic jiného než křik a prosby o milosrdenství, k němuž beztak nikdy nedojde. Ti, kteří se setkali s jejich pravou podstatou, dosvědčují, že pronásledování těmito ďáblovými služebnicemi bývá mnohem horší, než za každým rohem potkávat samotného vládce pekel. 

Služebnice noci, jak sami sebe vznešeně nazývají, kdysi působily jakožto milé čarodějky na straně dobra, světla. Něco v nich se však zlomilo, svedlo je na scestí a od té doby se vydaly cestou temnoty a hrůzy, životu zasvěceného Ďáblu a temným božstvům, které uctívají. Za noci se mění na ohyzdné stvůry s bledou kůží bez jediného vlasu, očima zářícími pronikavou žlutí obklopené černotou namísto bělma. Jejich těla bývají pokryta škrábanci a jizvami na důkaz otroctví spojeného s jejich pánem, Ďáblem, jemuž jsou zasvěceny. Či v tomto případě spíše zaprodány. Plynule hovoří Verbis Diablo, tedy slovem Ďábla, kterýžto bývá označován jako zničený jazyk andělů, převrácený, zkažený. 

Čarodějnice si dávají záležet na vzhledu, rády se obklopují majetkem, nejlépe starožitnostmi. Nerady podléhají viktoriánské módě, oblékají se tak pouze z nutnosti. Zvláště pak ty starší, které disponují silnější mocí a platí za hlavy svých Covenů. Jako jediné vládnou schopností navíc a na rozdíl od čarodějek se nebojí své síly použít v plném rozsahu k ničení lidských životů. Jejich počet převyšuje kladné sestry, avšak v sedmnáctém století jejich počet zaznamenal hluboký pokles napříč celou Evropou a částí Ameriky, když byly podnikány hony na čarodějnice. Ze ztráty se do této chvíle plně nevzpamatovaly. Za úkol si daly zničení lovců, což se jim v Rumunsku téměř podařilo s přispěním vládce upírů, Drákuly. Samotné jsou pak zasvěceny převážně Luciferovi a jemu podobným.


 
Čarodějnice patří mezi jedny z nejděsivějších a nejsilnějších ras mezi všemi.
  • TRANSFORMACE - přívrženci temnoty se mohou okamžitě měnit do své děsivé holohlavé podoby s ďáblovými hieroglyfy, a zase nazpět. Přeměna na tuto děsivou stránku lze učinit pouze v noci.
  • POSÍLENÁ HBITOST - v noci se mohou pohybovat mnohem rychleji než obyčejní lidé, když jsou v jejich monstróznější podobě, jsou velmi ohebné
  • SPLYNUTÍ S OKOLÍM - za noci umí velmi dobře splývat s okolím, není je lehké nalézt
  • VERBIS DIABLO - starodávný jazyk, jehož síla tkví ve slovech. Čarodějky i čarodějnice jej užívají k pronášení zaklínadel. Podle zkazek dochovaných z Bible bylo Verbis Diablo znetvořenou verzí jazyka, jímž hovořili andělé v ráji. Časté užívání může přilákat Luciferovu pozornost a z dotyčného se pak snadno stane loutka v jeho ďábelských prstech.

Čarodějnice nelze přeměnit na žádnou jinou rasu a jejich temná duše automaticky míří do pekel horoucích. Většinou jsou drženy v Covenech, kde se pokouší posílit svou moc i postavení, neboť ty nejlepší se pak stávají jejich hlavami. Kněžky v Covenu mají speciální abilitu navíc.

V současné době existují 4 nejvyšší kněžky. Každá ovládá navíc jednu z následujících abilit:
  • DLOUHOVĚKOST
  • VOODOO
  • TELEKINEZE
  • NEKROMANCIE

Žádné komentáře:

Okomentovat